Voor vloer, meubelen en muur

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Filter

Prijs
  1. € 0,00 - € 9,99 (1)
  2. € 10,00 en meer (1)

Tapijt en karpetten

Op zoek naar een tapijtreiniger?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo kan het natuurlijk altijd gebeuren dat er een keer iets wordt gemorst of geknoeid en dat dit in het tapijt of karpet eindigt. Wij bieden diverse soorten sprays aan die u helpen met het verwijderen van vlekken en nare geurtjes in uw tapijt. Het tapijt of karpet even behandelen met bijvoorbeeld onze vlekkenspray en de vlekken zijn verleden tijd.
 
*Tips
-Wanneer u een vlek heeft gemaakt in uw tapijt is het van belang dat u de vlek niet weg probeert te wrijven, dit heeft namelijk een tegengesteld effect en zorgt ervoor dat de vlek nog dieper het tapijt in gaat.
- Mocht u er niet zeker van zijn of het gewenste product wel geschikt is voor uw tapijt of karpet, neem dan even contact met ons op of gebruik de chatfunctie op onze website.

Wilt u uw tapijt vuilafstotend maken?

In een woonintensief huis is het tapijt één van de grootste vuilvangers en kan het vuil zich ongemerkt al heel gauw opstapelen. Om uw tapijt in de toekomst te beschermen zijn er diverse protectors op de markt. Heeft u bijvoorbeeld een textiel tapijt dan kunt u met onze textielbeschermers zorgen dat uw tapijt vuilafstotend wordt. 
 

Tapijtreiniger kopen

Als u een vlek in uw tapijt heeft dan wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Daarom hebben wij alle tapijtreinigers op voorraad en zorgen wij ervoor dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft.

Tabel  Lijst

2 artikel(en)

Tabel  Lijst

2 artikel(en)