Voor vloer, meubelen en muur

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Filter

Prijs
  1. € 0,00 - € 9,99 (1)
  2. € 10,00 - € 19,99 (5)
  3. € 20,00 - € 29,99 (2)
  4. € 40,00 en meer (1)

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Vloeren zijn er in verschillende materialen. Denk aan hout, laminaat, textiel en beton. Elk type vloer heeft veel te verduren en dient op zijn tijd goed te worden onderhouden. Zo kan een laminaat vloer behandeld worden met een Hout Was en kan een betonnen vloer behandeld worden met een Trae-Lyx Finish voor een ultra matte afwerking.

 
Houten vloer onderhouden

Voor het beste onderhoud van uw houten vloer zoals parketvloeren bent u bij Onderhouders.nl aan het juiste adres. Wij hebben in ons assortiment onderhoudsproducten genomen waarmee u uw houten vloeren kunt onderhouden met lak, olie of beits. Een parketlak of projectlak biedt de optimale bescherming voor uw houten vloer. Voor het lakken van uw vloer hoeft u meestal niet eens een professioneel bedrijf in te huren. Vaak kunt u het gewoon zelf. Lees ter voorbereiding goed de gebruiksaanwijzing en het productinformatieblad op onze site.

  
Vragen of onduidelijkheden over houten vloer onderhoud?

Mocht u toch twijfelen over of het door u gekozen onderhoudsproduct geschikt is voor uw houten vloer, neem dan contact op met één van onze specialisten via mail, telefoon, whatsapp of via de chat op de website.

Tabel  Lijst

9 artikel(en)

Tabel  Lijst

9 artikel(en)