Voor vloer, meubelen en muur

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Teak

Teakhouten tuinmeubelen onderhouden

Teak is een harde houtsoort afkomstig uit Zuidoost Azië. Teakhout is uitermate geschikt voor buitenmeubelen. Als u het echter niet beschermt gaat het verkleuren en om dit te voorkomen is een behandeling met teakolie de beste oplossing.

Teakolie van verschillende merken

Bij ons in de webshop vindt u verschillende soorten teakolie van verschillende merken, kijkt u zelf goed waar uw voorkeur naar uitgaat. Ook hebben wij teakolie in een spuitbus, handig als u bijvoorbeeld stoelen met spijlen wilt behandelen, lastig te bereiken plekken dus.

Teakhout olie

Deze olie is speicaal gemaakt voor het behandelen van teak. Olie zal in het hout trekken waardoor het hout door en door beschermt wordt. Een bij-effect van het feit dat olie in het hout trekt is dat de buitenlaag relatief dun is. U dient dus regelmatig teakhout olie weer op uw producten aan te brengen.

Teak Protector

Teakolie en teak protector zijn producten die vaak met elkaar worden verward. Dit komt omdat de producten nagenoeg hetzelfde effect hebben (de bruinige kleur van Teak behouden). Het verschil zit hem in de samenstelling van het product. Teak olie is uiteraard vettig terwijl teak protector dit niet is.

Er komen geen producten overeen met de selectie.