Voor vloer, meubelen en muur

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Steigerhoutbeits

Steigerhout meubelen behandelen met steigerhoutbeits

De steigerhouten meubelen in uw tuin hebben bescherming en verzorging nodig tegen alle verschillende weersinvloeden die ons land steigerhoutbeitskent. Steigerhout kunt u eenvoudig beitsen met onze producten van Verfijn of Tenco. De producten van Tenco en Verfijn worden beide door ons geadviseerd en zijn na zorgvuldige selectie in ons assortiment opgenomen. Voor de hoogste dekking en bescherming adviseren wij de steigerhoutbeits van Verfijn.

 
Het effect van steigerhout beits

De steigerhout beits brengt een semi transparante laag aan op uw steigerhouten meubelen. Steigerhoutbeits heeft als eigenschap dat vocht niet opgesloten wordt in het hout. Dit in tegenstelling tot diverse producten die een waterdichte laag aanbrengen op het hout. Hierdoor kan het steigerhout niet meer ademen en zal het steigerhout eerder aangetast worden. Steigerhout beits is dus de beste oplossing om uw meubelen langer mooi te houden.

Verschillende kleuren steigerhout beits

De beits is verkrijgbaar in white wash, grey wash en antraciet. En u kunt de juiste kleur zelf creëren door het product meerdere malen te bewerken tot het gewenste resultaat.

White Wash, Grey wash of Antraciet

Om het gewenste effect te verkrijgen kunt u diverse kleuren beits gebruiken. White Wash zorgt voor een lichte witte laag, terwijl Grey Wash een grijze, enigzins verweerde laag aanbrengt. Antraciet is donkerder en geeft een stijvolle gloed aan uw steigerhout.

Mogelijke toepassingen

Naast steigerhout kunt u deze steigerbeits gebruiken op andere zachte houtsoorten.

Steigerhoutbeits online kopen

Bij Onderhouders.nl kunt u uw Steigerhout beits direct online kopen. Betalen gaat gemakkelijk via onze beveiligde verbinding met IDeal, VISA of één van de andere online betaalmethodes. Tevens kunt u kiezen voor de optie vooraf overmaken. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.