Categorieën
5503164e53e571354a7781b41469725d.jpg
trae-lyx-naturel-grondlak
Trae-Lyx Naturel Grondlak 2500 ml
Reviews | Review toevoegen

Trae-Lyx Naturel Grondlak voorkomt dat de stoffen in beuken en eikenhout niet doordringen aan de oppervlakte. De grondlak verkleurt niet en isoleert goed. Het is de basis voor de verdere behandeling v

Artikelnummer

28505631 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

8712576305763  

€ 62,95 *
Prijs per 2,5 liter blik

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Grondlak (ook wel primer genoemd) is de basis voor de verdere behandeling van je houten vloer of meubel. Dit gebruik je dan ook meestal als eerste product voor een goede bescherming van je houten vloer of meubel. Grondlak heeft namelijk een isolerende werking en zorgt ervoor dat verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de laklaag worden voorkomen.

Trae-lyx grondlak naturel is speciaal gemaakt voor mensen die houden van een rustieke natuurlijke uitstraling. Wat daarmee bedoelt wordt is dat het hout lijkt alsof het helemaal onbehandeld is. Voornamelijk bij meubelen en houten vloeren geeft dit een prachtig resultaat, de uitstraling is ultra mat.

De Trae-lyx naturel grondlak isoleert het hout en zorgt ervoor dat bepaalde stoffen die veel in beuken en eikenhout voorkomen niet aan de oppervlakte komen. Ook voorkomt de Traelyx naturel grondlak dat bepaalde noesten of nerven in het hout heel sterk opkleuren.

Mocht je een wat levendiger uitstraling zoeken ga dan niet voor deze grondlak, maar kies de Trae-lyx 'normale' grondlak.

Traelyx grondlak breng je aan in één laag. Meerdere lagen is niet aan te raden. Vervolgens lak je af met 3 lagen Traelyx parketlak, vloerlak, projectlak, naturel, of naturel extreme.

Review toevoegen

Beste Onderhouders klant,

Bedankt dat uw de tijd heeft genomen een review te schrijven! Hier hechten wij veel waarde aan. Met uw bijdrage kunnen wij ons blijven verbeteren. Daarnaast helpt u met uw mening andere klanten een goede keuze te maken.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@insectdirect.nl of 053 - 573 88 89. 

Met vriendelijke groet,

Team Onderhouders.nl

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten

Trae-Lyx Naturel 2,5 liter

€ 99,95 *

Bestellen

Trae-Lyx Naturel Extreme...

€ 109,95 *

Bestellen

Trae-Lyx Vloerlak mat 25...

€ 59,95 *

Bestellen

B-Clean Verfreiniger - A...

€ 4,95 *

Bestellen

B-Clean Verfreiniger - A...

€ 18,95 *

Bestellen