Categorieën
5503164e53e571354a7781b41469725d.jpg

Trae-lyx lakken en oliën 

Trae-lyx is toch wel hét merk als het gaat om parketlak, projectlak of meubellak. Echter Trae-lyx heeft ook vele andere productlijnen die uw vloer, meubel of zels betonnen product voorzien van een uitstekende afwerking.


Naturel-2-k-lak
Naturel 2-k lak
Extreme-lak
Extreme lak
Grondlak
Grondlak
Projectlak
Projectlak
Trae-lyx-verharder
Trae-lyx verharder

Trae-lyx naturel

Trae-lyx naturel is toch wel de meest bekende lak van het merk. Deze ultramatte lak zorgt ervoor dat uw meubel of vloer zijn karakteristieke uitstraling behoudt. De lak is namelijk zo mat dat het lijkt alsof het hout helemaal niet is afgewerkt. Ondanks dat het dus niet zo lijkt is het hout wel goed beschermt tegen vocht en vuil. 

Trae-lyx niet alleen voor vloeren

De producten van Trae-lyx zijn niet alleen te gebruiken voor vloeren. Meubelen zijn natuurlijk ook vaak gemaakt van hout. Deze kunt u ook perfect afwerken met een trae-lyx lak of olie. Zorg ervoor dat het meubel goed geschuurd en vrij van vet en vuil is. De trae-lyx lak of olie maakt het dat uw meubel uitstekend beschermd is voor dagelijks gebruik. 

Trae-lyx naturel finish

De Trae-lyx naturel finish is uitermate geschikt als afwerking van beton. Of het nu om een muur, vloer of zelfs betonnen wasbak gaat. Trae lyx naturel finish moet u hebben! Door zijn ultra-matte uitstraling behoudt het te behandelen oppervlakte zijn stoere betonnen uitstraling.