Categorieën
5503164e53e571354a7781b41469725d.jpg
Textile Protection Set Oranje Royal Furniture Care 3 1
Textile Protection Set Oranje Royal Furniture Care
Reviews | Review toevoegen

Textile Protection Set reinigt en beschermt alle textielsoorten. Dus ideaal voor je bank maar ook voor tapijt, gordijnen, autobekleding, of tuinkussens!

Artikelnummer

172150 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

op werkdagen voor 16:00 besteld = volgende werkdag in huis

EAN

8716834005785  

€ 19,95 *
Prijs per set

 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Met de Textile Protection Set heb je een complete set om nieuwe meubelen in topconditie te houden en om (oude) vervuilde meubels weer schoon en optimaal beschermd te maken. De Oranje Furniture Care Textile Care Kit is geschikt voor alle textielsoorten. Dus ideaal voor je bank maar ook voor tapijt, gordijnen, autobekleding, of tuinkussens!

De set bevat:

  • 1 x Textile Protector 500 ml
  • 1 x Textile Cleantex 500 ml
  • 1 x katoenen reinigingswashand
  • 1 x witte poetsdoek
Omschrijving per product uit de set:

Textile Protector (textielbeschermer)
De Textile Protector zorgt ervoor dat (nieuwe) textiele meubelen en pas gereinigde meubelen optimaal vlekwerend en waterafstotend worden. Hierdoor trekken verontreinigingen niet meer direct in de textielvezel en daardoor kun je het eenvoudig met een doekje of tissue verwijderen.

Textile Cleantex (textielreiniger)
De Textile Cleantex van Oranje is een effectieve en grondige reiniger voor veel voorkomende (huishoudelijke) vlekken in o.a. meubelen, autobekleding, gordijnen en tapijt. 

Gebruiksaanwijzing:

Textile Protector (spuitbus)
Het te behandelen oppervlak moet schoon en droog zijn. Vlekken of vervuilde meubelstoffen eerst reinigen met Textile Cleantex. Het product eerst uittesten op een niet zichtbaar deel van het meubel om na droging te bekijken of de stof niet wordt aangetast of verkleurt. Het product bij voorkeur in de buitenlucht verwerken of in een goed geventileerde ruimte (bij een open raam of buitendeur). De spuitbus voor gebruik 20 seconden schudden, rechtop houden en op een afstand van ± 25 cm in gelijkmatig banen inspuiten. Verbruiksindicatie: ± 50 ml per m2. Droogtijd: ca. 1 uur, alvorens het meubel in gebruik kan worden genomen. Na ± 6 tot 12 uur droogtijd is de optimale bescherming bereikt. Let op! Ook tijdens droging de ruimte blijven ventileren! Bij onvoldoende resultaat de behandeling eenmalig dun herhalen. Behandeld textiel jaarlijks controleren met een druppel water op een juiste werking van de beschermlaag. Bij twijfel het meubel altijd nabehandelen.

Textile Cleantex

Gebruik de vlekkenspray altijd eerst op een onopvallende plek om te kijken of het oppervlak niet van kleur veranderd. 
De vlek goed inspuiten en de vlekkenspray even laten intrekken. Wrijf/dep de vlek dan van buiten naar binnen met een schone droge doek voorzichtig weg.
Is de vlek nog niet verdwenen? Herhaal dan de behandeling.

Verbruik :
De Textiel Set is voldoende voor het behandelen van 8 – 10 m2 stof/textiel. Dus voor ongeveer 2 tot 3 zitplaatsen. Verbruiksindicatie: ± 50 ml per m2. Dit is puur gebaseerd op gebruik van de spuitbus Textile Protector.

Let op: Oranje Royal Furniture Care heeft sinds eind 2016 wijzigingen aangebracht in haar productaanbod. De productlijn is aangepast mede als de verpakkingen. Wij hebben zoveel mogelijk zowel de nieuwe als oude afbeeldingen toegevoegd zodat u bij uw herhalingsaankoop zeker weet dat u het juiste product koopt. Aan de toepassingen van de producten is niks veranderd. Wel zijn er nieuwe producten bijgekomen en oude producten verwijderd of vervangen. Wanneer u uw gewenste product niet vindt op de website, neem dan contact met ons op. 

 

Review toevoegen

Beste Onderhouders klant,

Bedankt dat uw de tijd heeft genomen een review te schrijven! Hier hechten wij veel waarde aan. Met uw bijdrage kunnen wij ons blijven verbeteren. Daarnaast helpt u met uw mening andere klanten een goede keuze te maken.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@insectdirect.nl of 053 - 573 88 89. 

Met vriendelijke groet,

Team Onderhouders.nl

Rosa -

Werkt goed, de ruimte zeker wel goed ventileren na het aanbrengen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per set (incl. btw)

1 of meer

€ 19,95 *

2 of meer

€ 19,50 *

3 of meer

€ 18,95 *

4 of meer

€ 18,50 *

5 of meer

€ 17,95 *

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.