Voor vloer, meubelen en muur

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Parketvloer onderhoud | Onderhoudsproducten Parket

Parketvloeronderhoud bij Onderhouders.nl

Voor het beste onderhoud van uw parketvloeren of andere houten vloeren bent u bij Onderhouders.nl aan het juiste adres. Alles met betrekking tot het beste en meest kwalitatieve parketonderhoud kunt u bij ons vinden. Het is wel zo fijn als uw prachtige parketvloeren zo lang mogelijk mooi blijven! De beste en voordeligste producten voor het onderhoud van uw parket vindt u bij Onderhouders.nl.

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel
Trae-Lyx
Onderhoudsmiddel

Met de producten van de merken Trae-Lyx en Avis onderhoudt u uw vloeren met minimale inspanning en bent u zeker van een lange levensduur van uw parketvloeren. Producten speciaal voor het parketonderhoud zijn onder andere vloerlakvloerolievloerbeits en overige producten zoals wax, polish, cleaner, onderhoudsmiddel, verf en antislippasta. Dit en nog veel meer voor het beste parketvloeronderhoud vindt u bij ons!

 

Wanneer u vragen heeft over bepaalde producten of over de toepassing van één van de producten met betrekking tot parketonderhoud kunt u altijd bij onze servicedesk terecht. We helpen u graag en nemen hier uitgebreid te tijd voor, geheel kostenloos! U kunt ons hiervoor bellen, e-mailen, het contactformulier invullen of een chatbericht sturen via de website. U kunt altijd rekenen op uitgebreid en professioneel contact met één van onze experts op het gebied van parketvloeronderhoud.

 
 

Onderhoudsproducten parket vloer

Van een goede parletvloer heeft u jarenlang plezier. Een parketvloer is in principe onderhoudsarm. Toch kunt u door de vloer periodiek op de juiste wijze te onderhouden de levensduur verlengen en de uitstraling verbeteren.
Parketonderhoud kun je onderverdelen in diverse fases. Allereerst is de initiele behandeling van belang voor het uiterlijk van uw parket. De meest gebruikte methodes om uw parket te behandelen zijn lakken, olieeen of in de was zetten. Afhankelijk van de initiele behandeling dient u uw vloer op een bepaalde wijze te onderhouden.

Reinigingsmiddelen parket

  • Het reinigen van een gelakte parketvloer (kleine oppervlakten en verwijderen van vlekken) doet u met Trae Lyx spray and clean (ook voor matte vloeren)
  • Het reinigen van met (hard) wax behandelde vloeren (dweilen of onverdund met een doek of spons op vlekken of vet) doet u het beste met Hardwax pro floor cleaner.
  • Trae-Lyx Olie en Wax Floor cleaner gebruikt u voor het regelmatig reinigen van met olie of wax behandelde vloeren. (dweilen of onverdund bij vlekken)

Parketvloer herstellen / Zelf polijsten

Het herstellen van een parketvloer doet u met diverse middelen. Polijsten is een niet al te ingrijpende methode (vergeleken bij opnieuw schuren en lakken, olieen of in de was zetten). Deze methode werkt uitstekend bij vloeren die regulieren slijtage vertonen. Vloeren die beschadigingen vertonen dienen ingrijpender behandelt te worden.
  • Trae-Lyx Vloerpolish (Mat en Hoogglans) wordt gebruikt voor het herstellen van gebruikte afgelakte vloeren. Minder ingrijpend dan opnieuw lakken (afschuren niet nodig). Het is ook mogelijk om alleen doffe plekken lokaal te behandelen zonder gelijk de hele vloer met polish te behandelen. Heeft u in het verleden reeds een polish laag aangebracht of een renigings/onderhoudsmiddel gebruik dan raden wij aan om deze laag eerst te verwijderen met Trae Lyx Polish verwijderaar.
  • Trae Lyx Polish verwijderaar wordt gebruikt indien u uw gebruikte vloer opnieuw met een polish middel of lak wilt behandelen. u dient dan allereerst de oude vervuilde laag te verwijderen. Hier is de polish verwijderaar voor ontwikkeld.

Parketvloer onderhouden en reinigen in één.

We bieden diverse producten aan om uw vloer gemakkelijk in één handeling te reinigen en te onderhouden (tijdens het dweilen of borstelen)
  • Trae Lyx onderhoudsmiddel is een gecombineerd reinigings en onderhoudsmiddel voor gelakte vloeren. Gebruik dit prodduct om uw vloer te schrobben of te dweilen. Niet geschikt voor matte lakken omdat het product de glans van uw vloer hersteld.
  • Trae Lyx onderhoudsmiddel naturel is een reiniging en onderhoudsmiddel in één. Gebruik dit om periodiek te reinigen met mop of dweil. Speciaal ontwikkeld voor naturel (mat) gelakte vloeren. Laat dus geen glans achter.