Categorieën
5503164e53e571354a7781b41469725d.jpg
Nubuck Kit Oranje Royal Furniture Care
Reviews | Review toevoegen

Nubuck Kit reinigt, beschermt en onderhoudt nubuck en suède.

Artikelnummer

142201 

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

8716834005723  

€ 28,95 *
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Nubuck onderhouden hoeft niet moeilijk of vervelend te zijn. Met deze complete Nubuck kit heb je alles in huis om je nubuck en suede te onderhouden, reinigen en beschermen! Hij is geschikt voor alle geschuurde, geborstelde, of veloursachtige leder.

De Nubuck Kit van Oranje Furniture Care bestaat uit:

Spuitbus Leather Protector 
Beschermt tegen vuil en vlekken op basis van water, vet en olie. Leather Protector herstelt ook de waterafstotende eigenschappen van leer.

Oranje Leather Vintage Lotion zorgt voor voeding, bescherming en reiniging. 

Nubuckspons en Reinigingswashand​
De nubuckspons wordt gebruikt bij lichte, oppervlakkige vervuiling en om d.m.v. licht borstelen het “fluweel” uiterlijk van nubuck en suède te behouden/herstellen. In de nubuckspons zit tevens een nubuckgum, die gebruikt wordt bij intensievere vlekken. 


Gebruiksaanwijzing:

Spuitbus Leather Protector 
Ondergrond moet kleurecht zijn. Test eerst op een onopvallende plek. Wanneer de kleur afgeeft, niet behandelen.
Houdt de spuitbus rechtop en spuit op ca. 20 tot 30 cm afstand in gelijkmatige banen. Droogtijd ca. 12 uur. Inhoud van de bus is voldoende voor ca. 5 – 7 m². Overdosering vermijden. Geef uw leder elke 6 maanden een behandeling met Leather Protector. Alleen buiten of in een zeer goed geventileerde ruimte gebruiken!
 
Leather Vintage lotion 
Breng aan op een schone doek of washand.

Vervolgens reinig je het leder met licht draaiende bewegingen. Na de behandeling het leder droogwrijven. Wanneer je een doek gebruikt moet je regelmatig een schoon gedeelte van de doek gebruiken. Na droging inspuiten met de Leather Protector. 

Nubuckspons en reinigingswashand
Zachtjes borstelen totdat vuil verdwenen is en/of het “fluweel” uiterlijk hersteld is. Hardnekkige oppervlaktevervuiling verwijderen met de nubuckgum. Indien nodig nabehandelen met de spuitbus Leather Protector voor leder.
 
Algemeen advies 
Nieuw leder direct impregneren met de spuitbus Leather Protector. Bestaand leder eerst met ronddraaiende bewegingen opborstelen met de nubuckspons en vervolgens behandelen met de spuitbus Leather Protector. Borstel uw leder minimaal 1 x per maand met de nubuckspons! 
 
Verpakking:

  • 500 ml Spuitbus Leather Protector
  • Leather vintage lotion
  • Nubuckspons
  • Reinigingswashand
Voorheen bestond de Nubuck Kit uit de leather protector, en een natural leather cleaner. De cleaner is vervangen door de Vintage Lotion, omdat deze meer eigenschappen heeft dan de cleaner. De vintage lotion reinigt niet alleen, maar geeft ook voeding en bescherming! Een goede vervanging dus.
 

Let op: Oranje Royal Furniture Care heeft sinds eind 2016 wijzigingen aangebracht in haar productaanbod. De productlijn is aangepast mede als de verpakkingen. Wij hebben zoveel mogelijk zowel de nieuwe als oude afbeeldingen toegevoegd zodat u bij uw herhalingsaankoop zeker weet dat u het juiste product koopt. Aan de toepassingen van de producten is niks veranderd. Wel zijn er nieuwe producten bijgekomen en oude producten verwijderd of vervangen. Wanneer u uw gewenste product niet vindt op de website, neem dan contact met ons op. 

Review toevoegen

Beste Onderhouders klant,

Bedankt dat uw de tijd heeft genomen een review te schrijven! Hier hechten wij veel waarde aan. Met uw bijdrage kunnen wij ons blijven verbeteren. Daarnaast helpt u met uw mening andere klanten een goede keuze te maken.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@insectdirect.nl of 053 - 573 88 89. 

Met vriendelijke groet,

Team Onderhouders.nl

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 28,95 *

2 of meer

€ 27,95 *

3 of meer

€ 26,95 *

5 of meer

€ 25,95 *

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.