Voor vloer, meubelen en muur

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Categorieën

Filter

Prijs
  1. € 0,00 - € 9,99 (1)
  2. € 10,00 en meer (1)

Textiel

Houdt uw textiele meubilair in topconditie

Bent u opzoek naar een optimale bescherming van uw gestoffeerde banken, fauteuils of eetkamerstoelen? Met onze producten kunt u niet alleen uw meubilair schoonmaken maar kunt u ook vlekken in de toekomst voorkomen.
 

Wilt u uw stoffen bank schoonmaken?

Een bankstel is één van de meest gebruikte meubels in het huis en het kan dus gebeuren dat hier vlekken in komen. Om te blijven genieten van uw bank is het van belang regelmatig uw stoffen bankstel te reinigen. U vindt bij ons verscheidende textiele reinigers waarmee het schoonmaken van uw bank u een heel stuk makkelijker gemaakt wordt.
 
*Tip
Voordat u uw stoffen bank gaat schoonmaken met één van onze producten, zorg dan voor optimaal resultaat dat de bank stof- en kruimelvrij is.
 

Textile protector kopen

Voorkomen is beter dan genezen, bescherm uw meubilair tegen vuil en vlekken met een Textile Protector. Om meubilair in topconditie te houden adviseren wij u om te kiezen voor een Textile protector, want om de duurzaamheid van uw meubels te garanderen is het van belang om minimaal 2x per jaar uw meubels te onderhouden. De Textile protector is niet alleen ideaal voor uw meubilair maar kan ook gebruikt worden voor autobekleding, vloerbedekking en nog veel meer textiele producten.
 
Wilt u zeker weten dat u het juiste product koopt voor uw ondergrond, gebruik dan de chatfunctie of neem contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren.

Tabel  Lijst

2 artikel(en)

Tabel  Lijst

2 artikel(en)