Voor vloer, meubelen en muur

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Een ultra matte lak voor meubels | matte lak hout

Matte lak voor meubels

Bij Onderhouders.nl zijn we sinds een aantal jaren erg enthousiast over de mogelijkheden van Trae Lyx Naturel. Een makkelijk te verwerken product met een ultra matte uitstraling. Ideaal voor die natuurlijke (onbehadelde) look voor uw houten meubelen.

Slijtvaste lak voor meubelen

Deze lak bestaat uit twee componenten naast de lak ontvangt u tevens een verharder. Door de twee componenten te mixen start en een proces waardoor deze lak erg hard en slijtvast opdroogt. Tijdens het verwerken is de lak reukarm, soepel en zeer strak vloeiend. Let wel op de verwerkingstijd, dit product heeft een snellere uithardingstijd door de gebruikte verharder. U kunt uiteraard de lak en de verharder in delen mengen zodoende stemt u uw werktempo en de verwerkingstijd op elkaar af.
 
teak blank lak
Een teak houten tafel behandeld met Matte Lak van Trae Lyx geeft een prachtige en natuurlijk resultaat.

Matte uitstraling van uw teak en eiken hout

Wij hebben in het verleden Trae Lyx naturel vaak toegepast op diverse onbehandelde houten meubelen om zodoende een matte uitstraling te krijgen. Uit ervaring kunnen we zeggen dat bij teak hout en bij eiken hout een prachtig eindresulttaat mogelijk is.

Niet vergelend en ultra mat

Het vervelende van traditionele lakken is dat ze glimmen en daarnaast na verloop van tijd gaan vergelen. Trae Lyx naturel vergeeld niet en heeft een Ultra matte glansgraad. Kortom, perfecte matte lak hout!

Toepassing op vloeren en meubelen

Naast meubelen is Trae Lyx naturel goed toe te passen op vloeren. De slijtvastheid is voldoende voor druk gebeuikte vloeren zoals in winkels, restaurants en andere openebare ruimtes.
 

Trae Lyx naturel bestellen?

Bij onderhouders.nl koopt u veilig online de beste onderhoudsproducten. Ga naar de productpagina van Trae Lyx naturel voor alle details. Uiteraard kunt u het product hier ook tegen erg scherpe traieven bestellen en direct bij u thuis laten bezorgen.

Trae Lyx is een gerenomeerde producent van allerlei specialistische producten voor het afwerken van houten meubelen en vloeren.

Bij Onderhouders bestelt u uiteraard via een veilige omgeving. Daarnaast maakt u gebruik van onze uitstekende service en scherpe prijzen.
 
Trae Lyx Ultra Matte lak