Voor vloer, meubelen en muur

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Wit leer schoonmaken

Hoe kan ik het beste wit leer schoonmaken?

Een witte leren bank, wit leren jasje, witte leren schoenen, witte leren tas, het ziet er allemaal prachtig uit. Totdat je vlekken in je witte leder krijgt. Geen paniek, de meeste vlekken zijn eenvoudig te verwijderen!

Wit leder schoonmaken gaat eenvoudig met de speciale leerreinigers die op de markt zijn. Zowel Oranje Royal Furniture Care als Delta Twello hebben diverse producten ontwikkeld. Let er bij aanschaf wel op of de leder reiniger ook voor uw leersoort geschikt is. Gebruik in tegenstelling tot wat u vaak leest geen groene zeep! De PH waarde hierin kan het leder aantasten. Er zijn niet voor niets speciale leerreinigers ontwikkeld. Uiteraard vindt u voor iedere leersoort een lederreiniger op onze website.

Stappenplan wit leder reinigen

Wit leder reinigen is niet moeilijk. Het gaat als volgt:

  1. Kies uw type leder
  2. Kies de juiste leerreiniger en verwijder de vlek uit het leer en/of reinig het hele lederen oppervlak. Dit gaat eenvoudig met een sponsje of schone doek.
    Verwijder vlekken uit leder door lichte draaiende bewegingen en herhaal indien nodig
  3. Gebruik eventueel een product om uw leder te voeden
  4. Bescherm het leder met een leather protector

Probeer producten altijd eerst uit op een onopvallende plek om te zien hoe het product met uw leer reageert.

Inktvlekken uit wit leder verwijderen

Heeft u invlekken in uw witte leder gekregen? Geen probleem, met de inktverwijderaar van Oranje Royal Furniture Care bent u er zo vanaf! Breng de inktverwijderaar licht aan en neem het direct weer af met een doek. Laat het niet intrekken. Herhalen wanneer de vlek nog niet geheel weg is. Naderhand goed reinigen met water. En de inktvlek is verwijderd!

Witte leren bank schoonmaken

Of u nu uw witte leren bank wilt schoonmaken, witte leren stoelen schoonmaken, of ander wit leder wilt schoonmaken, het gaat allemaal hetzelfde. Allereerst kijkt u naar welk type leder u heeft. Dan kiest u de juiste producten uit. Wit leder reinigen alleen is niet genoeg. U heeft met alleen een leerreiniger het witte leder nog niet beschermd, dus een nieuwe vlek is zo gemaakt. Belangrijk is dat u na het reinigen het leder ook goed beschermd. Hiervoor zijn voor uw type leder ook diverse producten voor gemaakt. Al deze producten voor leder besteld u eenvoudig online op onze webshop. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

Andere interessante artikelen over leder:
Alles over leer
Leeronderhoud
Leerbescherming
Leren bank schoonmaken
Suede bank schoonmaken

Tabel  Lijst

3 artikel(en)

Tabel  Lijst

3 artikel(en)