Voor vloer, meubelen en muur

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Vloerkleed reinigen

Zelf uw vloerkleed schoonmaken?

Om uw vloerkleed een net zo frisse uitstraling te geven als wanneer u hem voor de allereerste keer neerlegde, is het van belang regelmatig uw vloerkleed te reinigen. Een schoon vloerkleed ziet er namelijk niet alleen erg goed uit, het is ook erg belangrijk voor de hygiëne van uw huishouden.

Een vlek in een vloerkleed is in een woonintensief huis namelijk al snel realiteit en u wilt hier natuurlijk zo snel mogelijk van af. Om te kunnen blijven genieten van een
schoon vloerkleed hebben wij verschillende cleaners die u helpen zelf de vlekken en geurtjes uit uw vloerkleed te krijgen, zo bent u niet meer afhankelijk van een schoonmaakbedrijf.

Vloerkleed reinigen tips

Wilt u zelf uw vloerkleed reinigen, bekijk dan eens onze handige tips hieronder.

 vloerkleed reinigen
Een vloerkleed stofzuigen alleen is niet voldoende. U heeft een speciale reiniger nodig om het echt goed schoon te maken.

  • Een vlekje in uw vloerkleed is helaas snel gemaakt. Als u een vlek in uw vloerkleed ziet ga deze dan niet proberen weg te wrijven, dit heeft namelijk een averechts effect en zorgt ervoor dat de vlek dieper in uw vloerkleed verdwijnt.

  • Gaat u uw vloerkleed ontdoen van grote vlekken, dan kunt u beste van buiten naar binnen werken want op deze manier voorkomt u dat de vlek zich gaat uitbreiden.

  • Wilt u er zeker van zijn dat vlekken niet meer zo makkelijk in uw (textiele) vloerkleed komen dan kunt bij ons ook speciale protectors kopen.

  • Als u gekozen heeft voor een cleaner, test dit eerst op een klein onopvallend plekje. Het kan namelijk zijn dat de cleaner niet geschikt is voor uw type vloerkleed en dan kunnen er wellicht verkleuringen ontstaan. Wilt u zeker weten dat de door u gekozen cleaner ook de juiste is, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tabel  Lijst

1 artikel(en)

Tabel  Lijst

1 artikel(en)