Voor vloer, meubelen en muur

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Vloerbedekking reinigen

Zelf uw vloerbedekking schoonmaken, natuurlijk kan dat!

 
Een goede vloerbedekking in uw huis kan een wereld van verschil maken. Het is belangrijk voor uw isolatie, geluidsdemping en onderhoudskosten. Om zo duurzaam mogelijk met uw vloerbedekking om te gaan en ervoor te zorgen dat hij er ook nog eens goed uit blijft zien is het van belang regelmatig de vloerbedekking schoon te maken. De vloerbedekking schoonmaken kunt u uitbesteden aan een schoonmaakbedrijf maar u kunt dit natuurlijk ook prima zelf met behulp van onze cleaners!

Tips om uw vloerbedekking schoon te maken en schoon te houden

 

  • De vloerbedekking op de trap wordt vaak minder intensief behandeld dan andere soorten vloerbedekking, vergeet echter niet uw trap ook schoon te maken met onze cleaners. Een trap wordt namelijk erg intensief belopen en kan al snel vies worden door zowel blote voeten als voeten met schoenen eraan.
  • Om krassen op uw kunststoffen vloer te voorkomen kunt u als eenvoudige oplossing tafelpoten en stoelpoten voorzien van speciale glijviltjes.
  • Zet plantenbakken niet los op de vloer, het water dat je de planten geeft kan namelijk doorlekken en vervelende plekken achterlaten.
  • Een deurmat is er niet alleen om uw gasten welkom te heten maar ook om het grootste vuil wat mensen meenemen van buiten niet in uw vloerbedekking te laten komen.

Om nog dieper in te gaan op verschillende soorten vloerbedekking en hoe u deze het beste kan schoonmaken hebben wij een aantal kennisbankartikelen waarop u van alles kunt lezen over bijvoorbeeld het tapijt schoonmaken en het vloerkleed te reinigen.

Tabel  Lijst

2 artikel(en)

Tabel  Lijst

2 artikel(en)