Voor vloer, meubelen en muur

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Tapijt schoonmaken

Zelf het tapijt reinigen

Een tapijt brengt vele voordelen met zich mee, zo brengt het extra warmte in het huis, dempt het geluid en staat het vaak erg goed in uw interieur. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw tapijt is het van belang regelmatig het tapijt schoon te maken. Met alleen uw tapijt stofzuigen laat u vaak nog veel vuil liggen. Wilt u blijven genieten van een schoon tapijt en zit u niet te wachten op de vaak hoge kosten van een schoonmaakbedrijf, dan kunnen wij u helpen met verschillende cleaners waarmee u zelf die vlekken en geurtjes uit uw tapijt kan krijgen.


 tapijt schoonmaken
Tapijt alleen stofzuigen is niet genoeg. U heeft een tapijtreiniger nodig om het tapijt echt goed schoon te krijgen

Tapijt reinigen tips

Gaat u uw tapijt schoonmaken, dan staan hieronder nog een aantal handige tips.

- Eén van de belangrijkste dingen die u moet weten als u een vlek in uw tapijt heeft gekregen, is dat u nooit de vlek moet proberen weg te wrijven, dit zorgt er namelijk voor dat de vlek nog dieper het tapijt in gaat.


- Test de gekozen cleaner eerst op een klein onopvallend plekje, op deze manier kunt u controleren of de cleaner geschikt is voor uw tapijt en het geen verkleuringen achterlaat.

- Om te voorkomen dat u de vlek uitwrijft, kun u het beste van buiten naar binnen werken.

- Om uw (textiele)tapijt te beschermen tegen vlekken in de toekomst kunt u er bij ons ook voor kiezen om een protector te kopen.
 
Wilt u uw tapijt wassen maar bent u er niet zeker van welk schoonmaakmiddel het beste bij u past, neem dan contact met ons op en vraag ons vrijblijvend om advies.

Tabel  Lijst

2 artikel(en)

Tabel  Lijst

2 artikel(en)