Voor vloer, meubelen en muur

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Suede reinigen

Suede reinigen

Suede reinigen is helemaal niet moeilijk. Toch schrikt iedereen altijd heel erg als er een vlek in suède komt. Maar met de juiste producten heeft u het zo weer schoongemaakt. Het belangrijkste wat u moet onthouden is dat suède een speciale leersoort is. Suede is namelijk geschuurd leder. Een speciale leersoort vraagt ook om speciale producten. U kunt dus niet zomaar ieder lederproduct voor suède gebruiken. De beste manier om suède te reinigen is het gebruiken van de Natural Leather Cleaner van Royal Furniture Care. Suede reinigen doet u met licht draaiende bewegingen. U moet namelijk niet te hard schrobben, anders kunt u het suède aantasten. Het zou namelijk erg zonde zijn als u een stukje van de toplaag wegpoetst. Of u nu uw suède tas, schoenen, of meubel wilt reinigen, deze leerreiniger is zeer geschikt!

Suede bank schoonmaken

Een suede bank schoonmaken, of suede stoelen schoonmaken, dat is een groter oppervlak en vraagt dan ook om grover geschud? Nee hoor, een suède bank schoonmaken gaat net zo eenvoudig als uw suede tas schoonmaken. Het enige verschil is dat u vanwege het grotere oppervlak er iets langer mee bezig bent en wat meer product nodig zult hebben. Een suede bank reinigen gaat dus met dezelfde leerreiniger. Hierbij maakt het ook niet uit welke kleur uw suède heeft. De natural leather cleaner kunt u op ieder suede gebruiken.

Wat te doen na het reinigen van suede?

Deze stap is essentieel en moet u dan ook zeker niet vergeten. Een vlek in suede is zoals u zelf gemerkt heeft, zo gemaakt. Om nieuwe vlekken te voorkomen moet u uw suede onderhouden. Dit doet u met een suede beschermer. Wij adviseren dit afhankelijk van de intensiteit van het gebruik minimaal 2x per jaar te doen. De protector zorgt er namelijk voor dat uw suede optimaal beschermd is tegen zowel water-, olie-, als vochtvlekken. Wanneer u dan iets morst op uw suede, is dit eenvoudig op te deppen en zal het niet in het suede trekken.

 
 

Tabel  Lijst

1 artikel(en)

Tabel  Lijst

1 artikel(en)