Voor vloer, meubelen en muur

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Nubuck leer schoonmaken

Nubuck leer schoonmaken

Nubuck leer schoonmaken is helemaal niet moeilijk! Wij vertellen u er in dit artikel alles over. Allereerst is het belangrijk dat u weet dat u niet zomaar ieder lederproduct voor nubuck schoonmaken kunt gebruiken. Nubuck is namelijk een speciale leersoort. Het heeft een geschuurde toplaag die makkelijk weggepoetst wordt wanneer u niet de juiste producten gebruikt.

De juiste producten om nubuck te reinigen

Nubuck leer reinigen doet u met de natural leather cleaner van Oranje Furniture Care. Deze kunt u gebruiken voor al uw nubuck oppervlakken, dus zowel als voor een nubuck bank schoonmaken, als voor uw nubuck schoenen, tas of jas. De natural leather cleaner werkt ook nog eens erg makkelijk. U brengt het aan op een schone doek of spons en u reinigt het nubuck leer eenvoudig met licht draaiende bewegingen. Na de behandeling wrijf je licht het nubuck droog. Als de vlek nog niet weg is dan herhaalt u de behandeling. Tenslotte kunt u wanneer nodig de nubuck wat opborstelen. Zo simpel is het!

Wat te doen nadat ik nubuck heb gereinigd?

Nubuck reinigen, dat ging makkelijk. Maar wat nu? Zo krijg ik er toch zo weer een vlek in? Dat klopt inderdaad. Na nubuck leer gereinigd te hebben moet u het ook behandelen met een beschermer. De Leather Protector van Oranje Furniture Care is hiervoor uitermate geschikt. Deze beschermt optimaal tegen water-, vet-, en olievlekken. Wanneer er iets gemorst wordt op uw nubuck leder, dan kan het eenvoudig opgedept worden. Spray uw nubuck leder afhankelijk van de intensiteit van gebruik, minimaal 2x per jaar in met de beschermer. U kunt ook de Nubuck Kit aanschaffen. Hierbij heeft u zowel de reiniger, de beschermer als een goede schoonmaakdoek in 1 setje.

Alles voor uw Nubuck leder koopt u bij Onderhouders.nl

Zoals u weet zijn er niet veel producten te koop voor het reinigen van Nubuck leder. Maar de producten op onze website zijn met zorg gekozen en daarom van absolute topkwaliteit. U wilt uw Nubuck leder toch ook met het beste behandelen? Wij helpen u ook graag met uw vragen over Nubuck onderhoud. Neem in dat geval gerust contact met ons op!

Tabel  Lijst

1 artikel(en)

Tabel  Lijst

1 artikel(en)