Voor vloer, meubelen en muur

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Hoe kan ik een vloer transparant beitsen?

Hoe kan ik een vloer transparant beitsen?


Wanneer u uw houten vloer wilt beschermen, kunt u de vloer voorzien van een laagje beits. Het beitsen van een houten vloer, beschermt de vloer tegen vuil en beschadigingen. De beits legt als het ware een beschermlaagje om het hout heen en zorgt er op die manier voor dat het hout en dus ook de vloer, langer mee zal gaan.
 
Naast bescherming tegen vuil en beschadiging, zorgt beits ook voor bescherming tegen wisselende weersinvloeden. Zeker in Nederland kan de lucht soms erg vochtig zijn. Het vocht uit de lucht zou in het hout kunnen trekken, wat houtschimmel of houtrot tot gevolg heeft. Ook om deze reden is het aan te raden om uw houten vloer te beitsen.

Transparante beits

Wanneer u uw vloer wilt beitsen zonder verandering aan te brengen in de kleur van het hout, kunt u gebruik maken van een transparante beits. De Trae-lyx transparante beits is hier een voorbeeld van. Deze transparante vloerbeits is te verkrijgen in zowel verpakkingen van 500 ml als verpakkingen van 1000 ml.
 
De kleurloze beits heeft alle voordelen en eigenschappen van reguliere beits, alleen dan zonder de toevoeging van kleur. De kleurloze beits kan ook worden gebruikt om andere kleurbeitsen lichter van kleur of tint te maken en is daardoor erg veelzijdig.

1 liter Trae-lyx transparante beits is voldoende voor het beitsen van 10 tot 15 vierkante meter vloeroppervlak. De exacte hoeveelheid benodigde beits is afhankelijk van de houtsoort.

Tabel  Lijst

1 artikel(en)

Tabel  Lijst

1 artikel(en)