Voor vloer, meubelen en muur

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Hoe kan ik een houten vloer het beste schoonmaken?

Houten vloer schoonmaken

Hoe kan ik een houten vloer het beste schoonmaken? Dat vragen veel mensen zich af. Het reinigen van een houten vloer gebeurt met het juiste reinigingsproduct en veelal een vochtige dweil. Er zijn diverse producten die u kunt gebruiken voor een houten vloer schoonmaken. Maar welk product is nou het beste voor uw vloer? Wij hebben voor iedere houten vloer een goed schoonmaakmiddel. In dit artikel leest u alles over de producten waarmee u houten vloeren kunt schoonmaken.

Welk reinigingsmiddel voor welke vloer?

Een houten vloer reinigen kan eenvoudig en snel met een van onze producten van Trae-Lyx. Let er wel op dat het product aansluit bij de uw houten vloer. Een laminaat vloer vraagt bijvoorbeeld houten vloer schoonmakeneen andere bewerking dan een afgelakte houten vloer. Daarnaast is de afwerking van uw houten vloer ook belangrijk bij het kiezen van het schoonmaakmiddel. Een gelakte vloer vraagt om een ander reinigingsproduct dan een vloer die met olie is behandeld. Let er dus op dat u niet zomaar een product gebruikt die u in de supermarkt vindt. De mooie houten vloer heeft u veel geld en energie gekost, en om hem zo mooi te houden is het juiste schoonmaakproduct essentieel! Met het juiste schoonmaakproduct houdt u namelijk de afwerking van de vloer zo goed mogelijk intact. Des te minder vaak hoeft u uw vloer opnieuw te lakken, oliën of waxen!

Laminaat vloeren

Pledge 5 in 1 laminaatreiniger reinigt, verwijdert stof, hydrateert, verfrist, en beschermt. Het is speciaal ontwikkeld om waterbestendige vloeren en laminaat te reinigen. Tevens is hij geschikt voor waterbestendige houten oppervlakken (gelakt, gevernist, verzegeld) zoals bijvoorbeeld trappen, plinten, omlijstingen, deuren, maar ook meubelen.

Gelakte vloeren

Trae-Lyx Spray & Clean reinigt vlekken op gelakte meubels of vloeren. Deze spray is ontwikkeld voor het reinigen van kleine oppervlakten bij meubels of het verwijderen van vlekken op gelakte vloeren.
Trae-Lyx Onderhoudsmiddel reinigt en onderhoudt gelakte vloeren (m.u.v. naturel lakken).
Trae-Lyx Onderhoudsmiddel naturel reinigt en onderhoudt gelakte matte (naturel) houten vloeren. In één behandeling wordt de vloer gereinigd en behoud de vloer zijn natuurlijke uitstraling. Trae-lyx onderhoudsmiddel naturel tast de lak niet aan en laat geen glans achter op de lak.
Trae-Lyx Vloerpolish reinigt en egaliseert de bovenste laag van met hoogglans afgelakte vloeren. De originele kleur en glans komen hierdoor weer terug.
Trae-Lyx Vloerpolish reinigt en egaliseert de bovenste laag van mat afgelakte vloeren. De originele kleur komt hierdoor weer terug. Met name vloeren die slijtage vertonen maar geen grove beschadigingen hebben opgelopen zijn geschikt om behandeld te worden met vloerpolish.

Met (Hard)wax behandelde vloeren

Trae-Lyx Hardwax Pro Floor Cleaner reinigt alle met (hard)wax behandelde vloeren.
Het is een watergedragen en milieuvriendelijk reinigingsmiddel voor regelmatig onderhoud van alle met wax behandelde vloeren.
Vloeren behandeld met olie/was
Trae-Lyx Olie en Wax Floor Cleaner reinigt en onderhoudt houten oppervlakken die met olie of was behandeld zijn. Het wordt gebruikt voor het regelmatig reinigen van oppervlakken die met olie of was behandeld zijn. Het heeft een aangenaam frisse geur.

Een totaaloverzicht van onze vloerreiniging producten

Bij ons vindt u een groot assortiment vloerreiniging. Wij hebben alleen producten van de beste kwaliteit omdat u natuurlijk wilt dat uw vloer zo lang mogelijk mooi blijft. Als u uw vloer regelmatig met onze producten onderhoudt, dan zult u zeker de levensduur van uw vloer verlengen. Mocht u nog vragen hebben over de producten, of twijfelen welk product voor uw vloer geschikt is, neem dan gerust contact met ons op.

Er komen geen producten overeen met de selectie.