Voor vloer, meubelen en muur

Gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00.

Fietsreiniging

Met de fietsreiniging producten van Cyclon houdt u uw fiets op een gemakkelijk manier schoon. Of u nou uw lak, carbon, chroom, kunststof, zadel, stuurlint, ketting, tandwielen of lagers wilt reinigen, voor elke oppervlak is er een oplossing. Met de fietsreinigingsproducten van Cyclon houdt u uw fiets zo goed als nieuw.
 

Fietsketting reinigen

De eerste stap bij het onderhouden van de fietsketting, is het reinigen van de ketting doormiddel van een kettingreiniger. Dit is het gemakkelijkst te doen door een doek te bevochtigen met een speciale fietsreiniger. Vervolgens knijpt u de doek om de ketting heen en draait u het pedaal achteruit. Op deze manier zal de fietsketting zich langs de doek met de fietsreiniger bewegen, waardoor de ketting wordt gereinigd. Bevochtig vervolgens een oude tandenborstel met dezelfde fietsreiniger en borstel de ketting en de achterste tandwielen grondig af. Herhaal vervolgens de eerste stap met de doek en de reiniger.
 
Voor de meergevorderde fietser, is het ook mogelijk om de ketting van de fiets te verwijderen en deze in een bak reinigingsvloeistof te weken te leggen. Vervolgens kan de fietsketting worden afgeborsteld met een borsteltje of een oude tandenborstel. Dit is ook het perfecte moment om de fietsketting op beschadigingen en andere onregelmatigheden te controleren. Wees er bij deze methode wel zeker van dat u de ketting ook weer correct kunt terugleggen.

Fietsketting ontvetten

Cyclon ontvetter is een biologisch afbreekbare ontvetter voor het reinigen van allerlei fietsonderdelen zoals het ontvetten van uw fietsketting. Met deze ontvetter wordt het verwijderen van oliën, vetten, poets- en waxmiddelen een makkie Cyclon ontvetter kan gebruikt worden voor onderdelen als ketting, banden, stuur, zadel, wielen, spaken, remmen en kabels. Bij onderhouders.nl bent u dus aan het juiste adres voor de juiste ontvetter voor uw fietsketting.

Fietsreiniging producten online bestellen

Wilt u uw fiets schoonmaken? In onze webshop bestelt u gemakkelijk en snel uw fietsreinigingsbenodigdheden. Bovendien kunt u bij ons terecht voor andere fietsonderhoudproducten voor bijvoorbeeld bescherming of smering van uw fiets.

Er komen geen producten overeen met de selectie.