Categorieën
5503164e53e571354a7781b41469725d.jpg
verfijn-zachthoutolie
Zachthout olie Verfijn 2500 ml
Reviews | Review toevoegen

Zachthout olie verlengt de levensduur van zachte houtsoorten en herstelt de originele kleur. Tevens zorgt de olie voor een waterafstotende laag aan het oppervlak.

Artikelnummer

3333101 

Verzendkosten

€ 4,95 

Verwachte levertijd

1 dag(en)

EAN

8711418332707  

€ 29,99 *
€ 22,49 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze Zachthout Olie van Verfijn (2500 ml) verlengt de levendsuur van zachte houtsoorten en herstelt de originele kleur. Zachte houtsoorten, zoals grenen, larix en vuren vragen een andere aanpak dan hardhoutsoorten. Het is kwetsbaarder en er zal na verloop van tijd houtrot optreden. Om dit te voorkomen - en tevens vergrijzing van het hout tegen te gaan - dient zachthout regelmatig behandeld te worden. Met de speciale zachthout olie wordt de oorspronkelijke uitstraling behouden en de levensduur verlengd. Zachthoutolie vormt een waterafstotende laag aan het oppervlak. Verkrijgbaar in 750 ml en in 2500 ml.

Verfijn Zachthout olie

Deze olie wordt veel gebruikt voor houten objecten van larixhout, debbebm vuren en grenen. Denk hierbij aan speeltoestellen, tuinmeubelen en andere houten (buiten) objecten. Deze olie brengt de natuurlijke kleur terug bij vergrijsde objecten. Dit product voedt het hout door diep in de poriën door te dringen. Zodoende wordt de levensduur verlengt en behoudt het product zijn originele uitstraling.

Gebruiksaanwijzign Verfijn zachthout olie

Voorbereiding:
 De ondergrond dient droog schoon en vetvrij te zijn. Indien sterk vergrijst, opzuiveren met Verfijn® hardhout ontgrijzer, goed nawassen met schoon water. Goed laten drogen en licht schuren.

Verdunning:
 Verfijn® zachthout olie is gebruiksklaar, voor gebruik goed roeren.

Aanbrengen:
Verfijn® zachthout olie met een langharige kwast of doek in de lengterichting van het hout aanbrengen. De olie ca 10 à 20 minuten laten intrekken, afhankelijk van de opname in het hout De overtollige olie met een pluisvrije doek  verwijderen, dit is noodzakelijk daar er anders geen  optimaal resultaat word behaald. Olie is geen lak en mag geen laag vormen.

Verbruik:
Afhankelijk van de structuur van de ondergrond, kan er met 1 liter Verfijn® zachthout olie 8 à 15m2 worden behandeld.

Reinigen van kwasten:
 Kwasten e.d.reinigen met terpentine.

Waarschuwing:
 Gebruikte lappen en doeken kunnen door broei ontbranden. Altijd uitgevouwen buiten laten drogen of met water overgieten.

Review toevoegen

Beste Onderhouders klant,

Bedankt dat uw de tijd heeft genomen een review te schrijven! Hier hechten wij veel waarde aan. Met uw bijdrage kunnen wij ons blijven verbeteren. Daarnaast helpt u met uw mening andere klanten een goede keuze te maken.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@insectdirect.nl of 053 - 573 88 89. 

Met vriendelijke groet,

Team Onderhouders.nl

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.