Categorieën
5503164e53e571354a7781b41469725d.jpg
Natural Woodclean houtreiniger Oranje Royal Furniture Care 250ml
Reviews | Review toevoegen

Reinigt intensief en verwijdert (zware) vlekken. Geschikt voor alle houtsoorten die een olielaag, laklaag of waslaag hebben. Niet geschikt voor onbehandeld hout. Gebruik hiervoor de Wood Power Cleaner

Artikelnummer

119155 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

op werkdagen voor 16:00 besteld = volgende werkdag in huis

EAN

8716834005662  

€ 4,95 *
Prijs per stuk

 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Woodclean houtreiniger van Oranje Furniture Care is een intensieve houtreiniger. Tevens kun je de woodclean gebruiken als voorbehandelingmiddel van alle onderhoudsmiddelen die er voor houten meubelen verkrijgbaar zijn.

Je kunt de Natural Wood Cleaner gebruiken op alle houtsoorten die een olielaag, laklaag, of waslaag hebben. Dus niet geschikt voor onbehandeld hout. Gebruik voor onbehandeld hout de Wood Power Cleaner van Oranje Furniture Care.

Ook kan Woodclean (zware) vlekken verwijderen uit meubelen die voorzien zijn van was of olie. Eventueel kun je hierbij een zeer fijn staalwolletje of schuurspons gebruiken.

Als je je houten meubel met een willekeurig onderhoudsmiddel wilt behandelen, krijg je een beter resultaat als je het meubel eerst behandelt met Woodclean. Dit komt doordat het onderhoudsmiddel zich dan niet zal vermengen met het vuil wat nog aanwezig is op het meubel.

Woodclean reinigt de ondergrond intensief, waardoor de ondergronc schraal wordt. Daarom dien je na een behandeling met Woodclean altijd een geschikt onderhoudsmiddel te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing:
Woodclean aanbrengen op een schone droge doek. Hiermee het meubel royaal inwrijven en een zeer korte tijd laten inwerken. 

Het opgeloste vuil verwijder je vervolgens met een schoon deel van de doek. Nadat je het meubel met Woodclean hebt behandeld moet je het meubel altijd nabehandelen met een geschikt onderhoudsmiddel.

Zware vlekken op geoliede of met was afgewerkte meubelen kunnen ook verwijderd worden door Woodclean. Bevochtig dan een fijn staalwolletje of een schuursponsje licht met Woodclean en polijst de vlek licht totdat deze verdwenen is. Druk nooit te hard want dan is er kans dat er te diep in het houd geschuurd wordt waardoor en dus kleurverschil kan optreden!

Let op: Oranje Royal Furniture Care heeft sinds eind 2016 wijzigingen aangebracht in haar productaanbod. De productlijn is aangepast mede als de verpakkingen. Wij hebben zoveel mogelijk zowel de nieuwe als oude afbeeldingen toegevoegd zodat u bij uw herhalingsaankoop zeker weet dat u het juiste product koopt. Aan de toepassingen van de producten is niks veranderd. Wel zijn er nieuwe producten bijgekomen en oude producten verwijderd of vervangen. Wanneer u uw gewenste product niet vindt op de website, neem dan contact met ons op. 

Review toevoegen

Beste Onderhouders klant,

Bedankt dat uw de tijd heeft genomen een review te schrijven! Hier hechten wij veel waarde aan. Met uw bijdrage kunnen wij ons blijven verbeteren. Daarnaast helpt u met uw mening andere klanten een goede keuze te maken.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@insectdirect.nl of 053 - 573 88 89. 

Met vriendelijke groet,

Team Onderhouders.nl

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 4,95 *

2 of meer

€ 4,75 *

5 of meer

€ 3,95 *

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.