Categorieën
5503164e53e571354a7781b41469725d.jpg
Trae-Lyx Onderhoudsmiddel 1 liter
Trae-Lyx Onderhoudsmiddel 1 liter
Reviews | Review toevoegen

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel reinigt en onderhoudt gelakte vloeren (m.u.v. naturel lakken).

Artikelnummer

28505155 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

8712576101624  

€ 15,95 *
Prijs per 1000 ml.

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Trae-lyx onderhoudsmiddel is een gecombineerd reinigings- en onderhoudsmiddel voor gelakte vloeren (muv naturel lakken). Het product is optimaal afgestemd op met Trae-Lyx lakken behandelde vloeren. Ook te gebruiken op vloeren die na het lakken zijn af gewerkt met vloerpolish zonder de Trae-Lyx Vloerpolish aan te tasten, hetgeen andere alkalische reinigingsmiddelen wel zouden doen.

Toepassing:

Trae-lyx onderhoudsmiddel als onderhoudsmiddel voor met Trae-lyk lak behandelde vloeren. In één behandeling wordt de vloer gereinigd en behoud de vloer zijn natuurlijke uitstraling. Trae-lyx onderhoudsmiddel tast de lak niet aan. Trae-lyx onderhoudsmiddel is geschikt voor met Trae-lyx vloer,parket of project lak behandelde vloeren voor een vloer behandeld met Trae-lyx Naturel dient u Trae-lyx Naturel onderhoudsmiddel te gebruiken.

Wilt u het trae-lyx onderhoudsmiddel gebruiken voor uw parketvloer? Lees dan dit interessante artikel: parketvloer onderhouden

Review toevoegen

Beste Onderhouders klant,

Bedankt dat uw de tijd heeft genomen een review te schrijven! Hier hechten wij veel waarde aan. Met uw bijdrage kunnen wij ons blijven verbeteren. Daarnaast helpt u met uw mening andere klanten een goede keuze te maken.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@insectdirect.nl of 053 - 573 88 89. 

Met vriendelijke groet,

Team Onderhouders.nl

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.