Categorieën
5503164e53e571354a7781b41469725d.jpg
Trae-Lyx Vloerpolish Hoogglans 1 liter
Trae-Lyx Vloerpolish Hoogglans 1 liter
Reviews | Review toevoegen

Trae-Lyx Vloerpolish reinigt en egaliseert de bovenste laag van met hoogglans afgelakte vloeren. De originele kleur en glans komen hierdoor weer terug.

Artikelnummer

28505150 

Verzendkosten

€ 4,95 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

8712576101600  

€ 16,95 *
Prijs per 1000 ml.

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Met Trae-Lyx Vloerpolish Hoogglans kunt u uw gebruikte met hoogglans afgelakte vloer voor een groot deel haar oude uitstraling teruggeven. Met name vloeren die slijtage vertonen maar geen grove beschadigingen hebben opgelopen zijn geschikt om behandeld te worden met vloerpolish. Vloerpolish reinigt en egaliseert de bovenste laag van uw vloer zodoende krijgt uw vloer haar originele kleur en glans weer terug.

Het is mogelijk om op dof geworden plekken uw vloer lokaal te behandelen met polish, zonder de rest van de vloer aan te pakken.

Trae-Lyx Vloerpolish hoogglans is een watergedragen, moderne zelfglanswas met een groot vullend, vuilafstotend en beschermend vermogen. Trae-Lyx Vloerpolish is zeer snel droog en beschermt de ondergrond met een harde,waterbestendige laag.

Toepassing

Trae-Lyx Vloerpolish is vloeibaar en met water te verdunnen en na droging bestand tegen water en zeep, maar niet tegen alkalische huishoudreiniger s (met bijv. ammonia). Trae-Lyx Vloerpolish is namelijk speciaal ontwikkeld om op eenvoudige wijze met de Trae-Lyx Polishverwijderaar te kunnen worden verwijderd, zonder gebruik van agressieve oplosmiddelen of ontvetters.

Applicatiegegevens

Verwerkingsmethode: De polish in een dunne laag op de vloer aanbrengen met behulp van een vochtige dweil of spons. Gelijkmatig en in evenwichtige banen verdelen, waarbij aansluitingen nat-in-nat dienen te geschieden. Voorkom tocht en geforceerd drogen, dit is nadelig voor de filmvorming.

Laagopbouw: Minimaal twee lagen aanbrengen. Na droging van de eerste laag, de tweede laag hier kruislings overheen aanbrengen, eventueel gevolgd door een derde laag.

Behandeling algemeen

De ondergrond dient schoon droog en vet(was)vrij te zijn. De vloer grondig reinigen met Trae-Lyx Polishverwijderaar en naspoelen met schoon water. Bij nieuwe vloeren die enkele maanden na het lakken behandeld worden, kan men volstaan met een normale reiniging en naspoelen met schoon water.
 

Review toevoegen

Beste Onderhouders klant,

Bedankt dat uw de tijd heeft genomen een review te schrijven! Hier hechten wij veel waarde aan. Met uw bijdrage kunnen wij ons blijven verbeteren. Daarnaast helpt u met uw mening andere klanten een goede keuze te maken.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@insectdirect.nl of 053 - 573 88 89. 

Met vriendelijke groet,

Team Onderhouders.nl

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.