Categorieën
5503164e53e571354a7781b41469725d.jpg

Vloeronderhoud

Vloeren zijn er in verschillende materialen. Denk aan hout, laminaat, textiel en beton. Elk type vloer heeft veel te verduren en dient op zijn tijd goed te worden onderhouden. Zo kan een laminaat vloer behandeld worden met een Hout Was en kan een betonnen vloer behandeld worden met een Trae-Lyx Finish voor een ultra matte afwerking.

 
Houten vloer onderhouden

Voor het beste onderhoud van uw houten vloer zoals parketvloeren bent u bij Onderhouders.nl aan het juiste adres. Wij hebben in ons assortiment onderhoudsproducten genomen waarmee u uw houten vloeren kunt onderhouden met lak, olie of beits. Een parketlak of projectlak biedt de optimale bescherming voor uw houten vloer. Voor het lakken van uw vloer hoeft u meestal niet eens een professioneel bedrijf in te huren. Vaak kunt u het gewoon zelf. Lees ter voorbereiding goed de gebruiksaanwijzing en het productinformatieblad op onze site.

  
Vragen of onduidelijkheden over houten vloer onderhoud?

Mocht u toch twijfelen over of het door u gekozen onderhoudsproduct geschikt is voor uw houten vloer, neem dan contact op met één van onze specialisten via mail, telefoon, whatsapp of via de chat op de website.Hout
Hout
Laminaat
Laminaat
Tapijt-en-karpetten
Tapijt en karpetten
Beton
Beton
Vloerreiniging
Vloerreiniging
Vloer-producten-overig
Vloer producten overig

Vloeronderhoud, een breed assortiment

Wij hebben op het gebied van vloeronderhoud een breed assortiment. De meeste producten zijn geschikt voor een houten vloer, echter ook voor betonvloeren hebben wij diverse producten in onze collectie zoals bijvoorbeeld wegenverf. 

Ons assortiment bestaat uit vloerlak, vloerolie, vloerbeits, hardwaxolie, vloerwax en overige producten voor vloeronderhoud zoals bijvoorbeeld antislip pasta of polish verwijderaar. Kijk snel verder in onze shop!

Ook interessant voor u:
 
Parketvloeronderhoud
Hoe kan ik een vloer transparant beitsen?
Hoe kan ik een houten vloer het beste schoonmaken?