Categorieën
5503164e53e571354a7781b41469725d.jpg

Trae-lyx vloerlak

Vloerlak is de bekendste en meest gebruikte afwerking van een houten vloer. Het lakken van een vloer heeft als belangrijkste voordeel dat het makkelijk in onderhoud is. Je kunt het goed schoonmaken en het heeft daarnaast nog een ander voordeel, het is enorm slijtvast. Mocht je toch krassen krijgen dan is het wel lastiger weg te werken, wat met een vloerolie wel weer makkelijker is. Wij hebben een verschillende vloerlakken van Trae-lyx in ons assortiment.

Welke lak?

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende lakken en andere producten op de markt dat je nauwelijks nog weet wat je moet kiezen! Daarom willen wij het je zo eenvoudig mogelijk maken. De volgende producten hebben wij in ons assortiment:
 1. Trae-lyx naturel lak
  Dit is een ultra matte lak die het afgewerkte hout een onbewerkte uitstraling geeft. Vooral voor meubelen en vloeren geeft dit een geweldig resultaat. Goed beschermd en toch onzichtbaar. Bij zeer intensief belaste vloeren kunt u het beste kiezen voor Trae-lyx naturel extreme.
 2. Trae-lyx (naturel) grondlak
  Heb je een vloer die heel intensief belast wordt? Dan is het aan te raden om deze eerste met een grondlak te behandelen alvorens je 1 van de andere lakken gebruikt om het af te lakken. Dit is eigenlijk de eerste laag die je gebruikt en wordt vooral gedaan als je vloer dus intensief belast wordt. De grondlak is er in een naturel (ultramat) en een normale afwerking.
 3. Trae-lyx parketlak
  Dit is een lak geschikt voor harde houtsoorten, voornamelijk voor een eiken vloer gebruik je deze lak. Verkrijgbaar in hoogglans, zijdeglans, en mat.
 4. Trae-lyx projectlak
  Deze lak wordt veel gebruikt door professionals, bijvoorbeeld in winkels of andere plekken waar veel verkeer is. Verkrijgbaar in hoogglans, zijdeglans, en mat.
 5. Trae-lyx vloerlak
  De Trae-lyx vloerlak is vooral geschikt voor grenen of vurenhout. Dus zachte houtsoorten. Deze lak is wat elastischer. Verkrijgbaar in zijdeglans en mat.
 6. Trae-lyx projectsealer
  Dit is een witte grondlak ook wel primer genoemd.


Geen producten aanwezig

Vloer lakken, zelf doen!

Onderhouders.nl is specialist in vloerlak. Als je met je vloer bezig bent en hiermee zelf aan de slag wilt hebben wij producten in het assortiment waarmee je dit uitstekend zelf kunt doen. Onze Trae-lyx lijn is eenvoudig in gebruik en als je aandachtig het productinformatieblad leest bent je verzekerd van een goed resultaat. Dus wil je vloerlak kopen? Kijk dan snel verder!