Categorieën
5503164e53e571354a7781b41469725d.jpg
Trae-Lyx Naturel 2,5 liter
Trae-Lyx Naturel 2,5 liter
Reviews | Review toevoegen

Trae-Lyx incl. verharder zorgt voor een beschermde (geen hoogglanzende) laklaag van houten meubelen zonder verandering van kleur. 2,5 liter is goed voor ca. 25 m2.

Artikelnummer

28505622 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

EAN

8712576302496  

€ 99,95 *
Prijs per 2500 ml.

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Glansgraad:               Ultra mat < 5%
Theoretisch verbruik:  10 – 12 m²/l, sterk afhankelijk van de houtsoort.
Verwerkingstijd:  2 – 3 uur (potlife)
Stofdroog:  30 min. – 1 uur
Overschilderbaar:  2 – 3 uur 
Licht belastbaar:  12 – 16 uur
Volledig belastbaar:  7 dagen
Inhoud:   2,5 liter incl verharder
Opslag:  Droog, koel en vorstvrij


Tenminste 2 jaar houdbaar na productie datum, mits koel en droog in onaangebroken verpakking bewaard. Na opening beperkt houdbaar. 


Waarom Trae-lyx naturel?

Trae-lyx naturel is toch wel de bekendste lak van het merk Trae-lyx. Zoek je een beschermde laklaag voor je tafel, kast of vloer maar wil je geen hoog glanzende afwerking? Wil je ook geen verandering van kleur? Dan is dit product bij uitstek geschikt voor je!
De Trae-lyx naturel zorgt voor een onbehandelde uitstraling van het hout, het behoudt dus zijn originele rustieke uitstraling, maar is toch goed beschermd!
 

Makkelijk in gebruik

De Trae-lyx naturel is eenvoudig zelf aan te brengen met een lakroller. Voor het gebruik dien je de ondergrond goed te reinigen en te schuren. Vervolgens meng je de Trae-lyx naturel met de verharder, het is namelijk een lak die uit 2 componenten bestaat. De verharder is precies genoeg voor een heel blik. Wil je maar de helft gebruiken doe dan ook de helft van de verharder erbij. Belangrijk is dat je tussen de verschillende lagen het hout even licht opschuurt. Voor een optimaal resultaat adviseren wij 3 lagen Trae-lyx naturel.
 

Trae-lyx naturel slijtvast

De Trae-lyx naturel is erg slijtvast, hij wordt daarom ook door professionals gebruikt zoals in winkels bijvoorbeeld waar de vloeren intensief belast worden.
 

Trea-lyx naturel voor meubelen

Trea-lyx naturel wordt ook veel door winkeliers als afwerking gekozen voor hun meubelen. Voornamelijk teak en eiken meubelen zijn bij uitstek geschikt om afgewerkt te worden met een Trae-lyx naturel lak. Veelal bieden winkeliers dit al aan bij de verkoop van het meubel, echter je kunt het ook na aanschaf van de meubels zelf thuis doen.

Het beste resultaat bereikt u door kaal hout eerst te grondlakken met de Traelyx naturel grondlak. Dit werkt namelijk isolerend en zorgt ervoor dat verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de laklaag worden voorkomen (bestel hieronder het bundel en bespaar 10%). Hiervan brengt u één laag aan en vervolgens lakt u het af met 3 lagen traelyx naturel.

Als u uw vloer of meubel met Trae Lyx Naturel heeft gelakt is de Trae Lyx Spray en Clean (voor vloeren en meubelen) of het Traelyx Onderhoudsmiddel Naturel (voor vloeren) een goed product om uw meubel of vloer te reinigen (bestel hieronder het bundel en bespaar 10%).

Wilt u nog meer weten over Trae-lyx naturel? Lees dan dit interessante artikel over trae-lyx naturel: matte lak voor meubels

Review toevoegen

Beste Onderhouders klant,

Bedankt dat uw de tijd heeft genomen een review te schrijven! Hier hechten wij veel waarde aan. Met uw bijdrage kunnen wij ons blijven verbeteren. Daarnaast helpt u met uw mening andere klanten een goede keuze te maken.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@insectdirect.nl of 053 - 573 88 89. 

Met vriendelijke groet,

Team Onderhouders.nl

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Alle bundels met dit artikel:

10% Korting

Op de accessoires

€ 115,90*

€ 114,31*

Bestellen

10% Korting

Op de accessoires

€ 109,90*

€ 108,91*

Bestellen

Relevante producten

Verharder t.b.v. de Tra...

€ 16,95 *

Bestellen

Trae-Lyx Spray & Clean 5...

€ 9,95 *

Bestellen

Trae-Lyx Naturel 750 ml.

€ 34,50 *

Bestellen

Trae-Lyx Onderhoudsmidde...

€ 15,95 *

Bestellen

Trae-Lyx Naturel Grondla...

€ 62,95 *

Bestellen