Categorieën
5503164e53e571354a7781b41469725d.jpg

Trae-Lyx Naturel

Om zo lang mogelijk te kunnen blijven genieten van uw houten meubilair is het belangrijk om uw hout ook zo goed mogelijk te beschermen, met de producten van Trae Lyx kiest u voor het totaalpakket. De Trae-Lyx Naturel lijn helpt u onder andere uw tafel, kast en vloer te reinigen en te beschermen zonder dat uw hout de originele rustieke uitstraling verliest.
Trae Lyx naturel is een ultra matte blanke lak dat bestaat uit twee componenten, de lak zelf en de verharder. Eén potje verharder is precies genoeg voor een heel blik en wordt bijgeleverd als u Trae-Lyx Naturel besteld.
 
U kunt bij ons kiezen voor de 750ml en de 2,5 liter variant. Voor elke 10m2 die u wilt schilderen moet u uitgaan van 1 liter lak, dit is echter wel afhankelijk van de houtsoort.

Trae Lyx naturel kopen

De producten van Trae Lyx zijn bij ons altijd op voorraad zodat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Tevens, betaalt u ook geen verzendkosten als u een bestelling bij ons plaatst van boven de €30,-
 
Heeft u vragen over het gebruik van Trae Lyx, kijk dan eens op onze pagina over matte lak voor meubels of neem contact met ons op en vraag ons vrijblijvend om advies.Geen producten aanwezig