Categorieën
5503164e53e571354a7781b41469725d.jpg

Trae-lyx Rustieke Loogbeits

Loogbeits is een chemische reactie en zal op ieder stuk hout zijn eigen kleur geven. Na ongeveer 6 uur is de reactie uitgewerkt en is de uiteindelijke kleur zichtbaar. 
Indien het hout echt in een specifieke kleur gekleurd moet worden, kunt u kiezen voor Trae-lyx kleurbeits. Dat is een hoogwaardige beits om kleur aan te brengen op houten meubelen en vloeren. Of dit nu zachte of harde houtsoorten zijn, in beide gevallen kunt u Trae-lyx kleurbeits gebruiken.

Wat is Trae-lyx loogbeits?

Trae-lyx loogbeits is een reactieve beits op waterbasis om houten vloeren op een eenvoudige manier een verouderd en rustiek karakter te geven. Geschikt voor iedere houtsoort, maar speciaal gemaakt voor eikenhout.

De loogbeits is te krijgen in 6 verschillende kleuren waaronder Naturel eik, Vergrijsd eik, Verweerde eik, Gerookt eik, Oude eik en Gebrande eik.

Let op: Loogbeits is alleen een kleurbeits. Vloeren die met Trae Lyx loogbeits zijn behandeld, dienen te worden afgewerkt met 1 laag Trae-Lyx Hardwax Pro Blank Mat 

Trae-lyx Loogbeits kopen

U kunt de loogbeits van Trae-lyx eenvoudig via onze website bestellen zodat u snel aan de slag kunt met uw houten vloer. Indien u nog vragen hebt, zijn wij zowel per mail, telefonisch als per what’s app bereikbaar. Wel zo makkelijk!


Geen producten aanwezig