Categorieën
5503164e53e571354a7781b41469725d.jpg

Meubelonderhoud

Meubels worden intensief gebruikt. Het is daarom belangrijk dat ze goed worden onderhouden. Wij hebben daarvoor verschillende onderhoudsartikelen in ons assortiment. Onze meubel onderhoudsartikelen zijn onderverdeeld in binnenmeubelen, gestoffeerde meubelen en lederen meubelen.


Hout
Hout
Leder
Leder
Textiel
Textiel

Of het nu gaat om tuinmeubelen, houten binnenmeubelen, gestoffeerde meubelen of lederen meubelen, Onderhouders.nl heeft het onderhoudsmiddel in het assortiment! 

Onze onderhoudsmiddelen voor houten meubelen bijvoorbeeld zijn geschikt voor reparatie, bescherming en reiniging van uw houten meubelen. Onderhouders.nl heeft artikelen waarmee u uw beschadigde eetkamertafel zelf bij kunt werken met bijvoorbeeld een meubelstift. Heel handig als u een reparatie van een dure meubelmaker kunt uitsparen.

Daarnaast zijn er tegenwoordig veel onbewerkte meubelen uit verre oorden. Deze dienen echter wel beschermd te worden, hiervoor hebben wij producten die een optimale bescherming bieden maar toch onzichtbaar zijn. Uw meubel behoudt dus zijn onbewerkte uitstraling, maar blijft goed beschermd tegen vocht en vuil.