Categorieën
5503164e53e571354a7781b41469725d.jpg
Greenfix Grey Kleurolie Oranje Royal Furniture Care 250ml
Reviews | Review toevoegen

Beschermt tegen vlekken, warme en vocht en verbetert de slijtvastheid. Greenfix grey is een grijze kleurolie speciaal voor geolied of (mat) gelakt hout met een transparant lichtgrijze uitstraling

Artikelnummer

115132 

Verzendkosten

€ 4,95 

EAN

8716834005921  

€ 12,55 *
Prijs per stuk

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Greenfix Grey van Oranje Furniture Care (voorheen Kleurolie Grijs van Oranje Furniture Care) is een grijze kleurolie voor meubelen. Greenfix olie is beschermend en uithardend. Daarnaast voorkomt Greenfix vlekken, verbeterd hij de slijtvastheid en beschermt het hout optimaal tegen warmte en vocht.

Greenfit Grey grijze kleurolie is geschikt voor geolied of (mat) gelakt hout met een transparant lichtgrijze uitstraling. De kleurolie intensiveert de lichtgrijze kleur. Niet geschikt voor onbehandeld hout.
 
Gebruiksaanwijzing:
Probeer de Greenfix altijd eerst uit op een onopvallende plek.

Zorg wel dat het te behandelen meubel goed schoon is. Doe dit met bijvoorbeeld Woodclean. (Koop hieronder het bundel en bespaar 20%).

Breng vervolgens Greenfix dun aan op een schone droge doek en wrijf hiermee het oppervlak in. Laat dit 5 tot 10 minuten drogen en wrijf het na met een schone droge doek. De behandeling moet nogmaals herhaald worden bij meubelen die nog enigszins schraal lijken. 

Herhaal deze behandeling 2 tot 3 keer per jaar.

Let op! De doordrenkte doek is zelfontbrandbaar. Gebruikte doek zeer goed met water uitspoelen of doek in koker bewaren. Tijdens en na gebruik product de ruimte goed ventileren.

Kijk ook bij onze andere soorten meubelolie.

Let op: Oranje Royal Furniture Care heeft sinds eind 2016 wijzigingen aangebracht in haar productaanbod. De productlijn is aangepast mede als de verpakkingen. Wij hebben zoveel mogelijk zowel de nieuwe als oude afbeeldingen toegevoegd zodat u bij uw herhalingsaankoop zeker weet dat u het juiste product koopt. Aan de toepassingen van de producten is niks veranderd. Wel zijn er nieuwe producten bijgekomen en oude producten verwijderd of vervangen. Wanneer u uw gewenste product niet vindt op de website, neem dan contact met ons op. 

Review toevoegen

Beste Onderhouders klant,

Bedankt dat uw de tijd heeft genomen een review te schrijven! Hier hechten wij veel waarde aan. Met uw bijdrage kunnen wij ons blijven verbeteren. Daarnaast helpt u met uw mening andere klanten een goede keuze te maken.

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@insectdirect.nl of 053 - 573 88 89. 

Met vriendelijke groet,

Team Onderhouders.nl

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 12,55 *

2 of meer

€ 12,25 *

5 of meer

€ 11,50 *

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.